Една слика, еден куп емоции, Тоше и Влатко келнери на хуманитарна забава
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Една слика, еден куп емоции, Тоше и Влатко келнери на хуманитарна забава

Најтажна слика на светот постара од 10 години, вечерта која беше организирана хуманитарна забава на која се келнери и ги служат младите без никакво его …

Македонија загуби уште еден господин кој знаеше да им помогне на оние кој немаа. Тоше и Влатко не се повеќе меѓу нас, но вечно ќе живеат во нашите срца, секогаш.

„Славните служат славните дружат” беше паролата под која пред повеќе од 10 години се одржа хуманитарна акција во која учествуваа повеќе познати музичари и јавни личности од Македонија. Во улогана келнери, познатите собираа бакшиш кој беше дониран за Домот за деца без родителска грижа „11 Октомври” во Скопје. Во тогашното кафуле „Алиби” дел од персоналот беа Тоше Проески, Тамара Тодевска, Влатко Илиевски, Роберт Билбилов, Угро, Мартин 99, Каролина Гочева .Прекрасна емоција едноставно нема зборови кои може да ги опишат овие легенди кои веќе не се помеѓу нас, историјата секогаш ќе има посебно место за нив .

%d bloggers like this: