January 19, 2020

Булевар

На вистинското место

Еве зошто ништо не може да ја замени бабата

Не постои проблем, кој бабите не можат да го решат со чаша сок, колаче или приказна.
Исто така таа е најдобар готвач во градот и секогаш е подготвена да те најаде. Само бабата има толку многу љубов во себе и никогаш не ја штеди.

Никој не е толку подготвен да те сослуша како твојата баба. Без оглед за што зборуваш. На крајот секогаш ќе се согласи со тебе.
Задачата на родителите е да ги воспитуваат децата, а на бабите да ги размазуваат.
Никогаш нема да те пушти да излезеш од нејзината куќа без храна, пари и прегратка.
Бабите се единствени, затоа негувајте ги, почитувајте ги.
skopjeinfo.mk

%d bloggers like this: