December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

„Ексклузив“ со урнебесна-анкета: Нашите манекенки сакаат да одат на концерти на пејачи кои не се помеѓу нас

Анкетата на „Ексклузив“открива колку нашите манекенки се во тек со светските случувања на тема музика.Каква Бјанка Мизел или било какви познати глумци денеска се на ред пејачите ако нема што да ве насмее дефинитивно ова е видеото за вас,дечките од Ексклузив знаат тоа како да го направат и да внесат малце смеа на сцената :

%d bloggers like this: