January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

Сакате да заштедите од електрична енергија? Еве како да изберете добра ЛЕД сијаличка! (ВИДЕО)

Сите живееме во време каде што на секој начин гледаме да заштедиме некој денар повеќе што би го искористиле за нешто друго. Едно од главните прашања е како да заштедиме електрична енергија. Еве еден од начините Лед Сијаличките трошат многу помалку од нормалните сијалици. Погледнете го ова видео направено од универзитетски професори и одлучете.

%d bloggers like this: