July 16, 2019

Булевар

На вистинското место

Елка од мермерен под до плафон: Погледајте ја новогодишна декорација во семејната куќа на вереницата на Вељко Ражнатовиќ (фото)

После веридбата со Ражнатовиќ, Богдана повеќе не живее во Тител.
Вереницата на Вељко Ражнатовиќ, Богдана Родиќ неодамна од Титл се преселила во семејниот дом на Ражнатовиќ на Дедиње.
Богдана со сестрата Бојана објавиле фотографија во која се гледа елката во домот на Родиќ, каде што Богдана живеела пред да се пресели кај синот на Цеца Ражнатовиќ

Бојана позирала пред огромната елка која се наоѓа на под од мермер, накитена со раскошни украси, со што домот на Родиќ целиот блеска.
Извор: vecer.mk

%d bloggers like this: