January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Елмас и македонското знаме на календарот на Наполи

Наполи го објави клупскиот календар за новата 2020 година, во кој учествуваат фудбалерите.

Во видеопромоцијата има дел во кој девојка со фустанoт го симболизира македонското знаме, а во тој момент во кадарот е македонскиот фудбалски репрезентативец Елиф Елмас.

%d bloggers like this: