January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Еве како Тоше Проески ја пееше химната (Видео)

Тамара на синоќешната прослава на Дeнот на нeзaвиcностa на САД, 4 Јули, што се одржа во дворот на американската амбасадата во Скопје, пеејќи ја македонската химна, не го испеа, односно го изостави стихот „Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, Сандански“. Еве како Тоше ја пееше химната гордо пред голема публика без да биде „понесен од еуфорија“ :

%d bloggers like this: