ФН: Судаp на македонското небо - ВИДЕО
February 24, 2020

Булевар

На вистинското место

ФН: Судаp на македонското небо – ВИДЕО

По повод прелетувањето на грчките авиони над Македонија екипата на Фчерашни Новости сними саркатично видео. Имено Фчерашни кажуваат дека прелетот поминал во добар ред, но имало инцидент кога грчките авиони се сретнале со невидливите авиони за прскање против комарци на Петре Шилегов. Погледнете го овој смешен видео инсерт од прилогот на Фчерашни Новости и уживајте.

%d bloggers like this: