December 6, 2019

Булевар

На вистинското место

(Фото) Шминки, паштети, мајонез, четки за коса, монети: Посетителите си ги бараат предметите по мисата на Папата

Поглаварот на Римокатоличката црква, папата Франциск, денеска отслужи миса на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Поради заcилените безбедносни мерки, граѓаните беа прин удени да остават многу од своите лични предмети пред влезот на плоштадот.

%d bloggers like this: