November 22, 2019

Булевар

На вистинското место

ФОТО+ВИДЕО: Најврелиот македонски задник ова лето

Кристина Кочова, секојдневно ги радува своите пратители на инстаграм со жешки фотографии.

Таа во прв план го става задникот, а ретко кој може да и замери поради тоа.

%d bloggers like this: