January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

Како изгледаа познатите фудбалери некогаш и сега (ВИДЕО)

Сите ги познаваме овие славни фудбалери, многумина од нив ги следиме веќе 10тина години, но кој памти како тие изледаа кога за прв пат ги видовме во големите клубови. Затоа е направено ова видео да се потсетиме како навистина тие некогаш изгледаа. Парите и славата си ја направиле својата работа низ годините, погледнете од видеото.

%d bloggers like this: