September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Нема да ви се верува што се случи на фудбалски меч (ВИДЕО)

До сега на фудбалските мечеви имаме видено се и сешто. Можеме да видиме како влегуваат кучиња на теренот, голи мажи, голи жени, повреден гулаб, но до сега ова навистина не сме го виделе. На сред натпревар замислете со подобран слета еден од навивачите, при што доби аплаузи од навивачите кои беа присутни на теренот. Споделете

%d bloggers like this: