June 16, 2019

Булевар

На вистинското место

Ексклузивна фотографии од новата боја на полицискиот хеликоптер Ми-17.

Двата хеликоптера ,,МИ-171Е“ кои се во составот на хеликоптерската единица на МВР се ремонтираа и добија цивилна боја.

Ремонтот беше изведен во воздухопловниот завод ,,Мома Станојловиќ“ – Батајница, Белград. Ремонтот е извршен во соработка со руски експерти.

МИ-171Е

Извор: Facebook страна – Македонско ВВ и ПВО, Хеликоптерска единица на МВР

%d bloggers like this: