January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Главата е за книги читање не за цигли кршење! се укоччи во кичмата…(видео)

Гледајте го ова видео и нема да престанете да се смеете. Станува збор за еден каратист пријавен на големото и познато шоу ,,Јас имам талент‘‘ во Индија. Неговиот талент е кршење на цигли со помош на неговите вештини. Тој е седнат на клупа на која има ,,боцки‘‘ под неговиот задник, а асистентите му помагаат да ја изведе точката. Во еден момент проба да скрши цигла со глава и…

%d bloggers like this: