January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Гледајте ја новата серија – Долина на овците (Фото)

Твит на денот што ги заслужува сите аплаузи! Дефинитивно редно време е да се приватизира оваа серија која има огромна читаност насекаде низ Македонија па дури и во странство. Нашата политика е забавата :

%d bloggers like this: