Browse By

Advertising

Град со најмногу богаташи во свет разорен од супертајфун: Облакодерите се нишале од силниот ветер, призорот е језив (фото)


Супертајфунот Мангкхут силно го погоди Хонк Конг во неделата, со ветрови кои се движеле со брзина од 173 километри на час, и со ударна сила од 223 километри на час.


Фотографиите сведочат од тоа како изгледа Хонк Конг после разорниот тајфум Мангкхут…