December 15, 2019

Булевар

На вистинското место

Хит Видео: Бабо, бабо зошто му ги јадеш „специјалните колачиња“ на внучко?

Баба на непознато момче случајно, или намерно, ги изела неговите колачи со марихуана, а момчето потоа ја снимало со мобилен телефон. Дефинитивно дејството е јако од овие колачиња односно колачи кои соддржат марихуана сепак во државите каде што е легализирана ова е една од поинтересните работи кои може да ги пробате. Нејзините реакции се хит на социјалните мрежи.

%d bloggers like this: