September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Хит Видео : „Нашите Македончиња ќе одат кај комшиите, кај кумчото и после друг ни е крив“

Македонски камионџија ја коментира колонота која е направена од Македонците кои одат на продолжен викенд во Грција. Мајсторот дефинитивно на еден начин ги исмева луѓево кои прават енормна колона на возила можеби е пред граничниот премин на кој изутринава имаше колона од преку 2 километри. Да бидете заробени во една ваква колона ова е пекол:

%d bloggers like this: