January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

И младите не се тоа што беа – Како изгледа „играта“ на фрлање на деца низ прозорец ? (ВИДЕО)

На социјалните мрежи циркулира видео од играта на фрлање деца низ прозор, која беше причина да заврши во болница 14-годишно девојче од основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“ во скопската населба Аеродром. Според коментари на социјалните мрежи, слични „игри“ има во повеќе други училишта. Погледнете го видеото подоле дефенитивно младинава секогаш го следи најактуелните глупости, погледнете :

%d bloggers like this: