December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

И ова уште не го видовме …

Падна бандерата на сред улица во центарот на градот и среќа нема повредени .Размислете друг пат кога ќе поминувате  покрај бандера …
„Ова е само наше Скопје тука паѓаат бандери сред бел ден  “

%d bloggers like this: