November 14, 2019

Булевар

На вистинското место

И возачите на Формула 1 знаат дека Македонија нема додавки

Во еден дел од забавата наменета за учесниците, беше предвидено да се погодуваат знамиња на држави.
Во центарот на вниманието беа Даниел Рикардo и Верстапен. Токму Верстапен од прва го погоди знамето на Македонија!

Погледнете како сето тоа изгледаше… (моментот кога Верстапен ја погодува Македонија можете да го погледнете на 8:30 во видеото подоле : )

%d bloggers like this: