January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Ибра повторно е хит: Ечи турбо-фолк среде Лос Анџелес (видео)

Можеш да избегаш од Балканот, но Балканот од тебе никогаш!

Златан Ибрахимовиќ е една од најголемите светски фдубалски ѕвезди, моментално живее во Лос Анџелес, но не ја заборава балканската музика.

Ибра не крие дека слуша турбо-фолк, а очигледно никој не може да му забрани да пушта таква музика и во соблекувалната :

%d bloggers like this: