November 15, 2019

Булевар

На вистинското место

Игнасио од „Касандра“ денес има 58 години и е поголем заводник сега отколку во младоста (фото)

Пред околу 20 години, Балканот го освои серијата „Касандра“, во која покрај актерката Кораима Торес главната улога ја имаше и актерот Освалдо Риос(58).

Маркантниот Порториканец во серијата толкуваше две улоги Игнасио Контрарас и Луис Дејвид Контрарас.

Со својот изглед, Освалдо освои многу жени.

Освалдо Риос денес има 58 година и според многумина тој е во топ форма и изгледа подобро од кога било.

Ова го потврдуваат фотографиите што тој секојдневно ги објавува на Инстаграм. Освалдо, од време на време, позира разголен за неговото мускулесто тело да доаѓа до израз.

Освалдо, како стојат работите, очигледно не излегува од теретаната.

Риос беше во брак три пати и има три деца. Од 2015 година, тој е во врска со актерката Ивелин Гиро.

Извор: вистина.мк

%d bloggers like this: