September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Исечи колбас колку што ти е голем во гаќите – ВИДЕО

Солза и смеа секогаш креативни со своите комични скечеви. Овој пат доаѓа мома кај продавачот и му вика да и даде голбас за 10 денари. Тој зачудено ја прашува па колку е за 10 денари. Неможам толку да ти исечам. Таа му објаснува да види со дигитронот. На крај кога нема излез му вели, абе исечи колку што ти е голем во гаќите.

%d bloggers like this: