December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Исповед на Кумот: Имав ce*c со невестата 3 часа пред свадбата а потоа доби неочекувани коментари

Брачните завети се симбол на вечна љубов и посветеност меѓу двајца кои се сакаат, меѓутоа оваа исповед за прељуба покажува дека некои ветувања не се вечни.

Поточно, на сајтот „Whisper“ анонимни корисници откриле како ги измамиле своите партнери на денот на нивната свадба, а многумина после нивната исповед се запрашале дали воопшто требало да го кажат судбоносното „ДА“.

– На проба за свадбата сум и се прашувам дали треба на својот најдобар пријател да му кажам дека имав с*кс со неговата идна жена.
Еден од корисниците се надоврзал на оваа исповед и напишал дека спиел со невестата една вечер пред свадбата.

– Ја легнав невестата претходната вечер, но тоа не беше проблем другиот ден да бидам кум на свадбата.
– Спиев со невестата, три часа пред венчавката, беше во венчаница, – напишал трет.

Сепак не се само кумовите оние кои ги „поминале“ невестите.
– Мојот најстар пријател, кој го знам уште од мали нозе, се женеше со својата долгогодишна девојка. Јас бев еден од четирите девери. Во еден разговор подоцна, заклучивме дека сите четворица сме спиеле со невестата барем по еднаш, – гласи исповедта на деверот.

Еден анонимен корисник напишал дека доживел навистина голема непријатност на една венчавка кога сфатил дека спиел и со невестатаи со младоженецот.
– Оној чуден момент на свадба кога ќе сфатиш дека си имал секс и со невестата и со младоженецот, но не во исто време!

%d bloggers like this: