November 11, 2019

Булевар

На вистинското место

Италијанската министерка повторно го „запали“ интернетот сo најзината танга: Вистината излезе на виделина (ФОТО)

Марија Елена Бочи е италијанска политичарка и адвокат која била министерка за уставни реформи во периодот од 2014 до 2016 година.

Иако таа свечената заклетва ја потпишала пред околу 5 години, деновиве на социјалните мрежи, но и на дел од светските портали се појава фотографија на која таа ја потпишува заклетвата, а додека го прави тоа, на виделина излегува дел од нејзината долна облека.
Сепак, станува збор за „едитирана“ фотографија, за што реагирала и самата Бочи, која што станала интернет хит додека да објасни дека не станува збор за реална фотографија.

Во прилог може да погледнете неколку фотографии од тоа како навистина изгледало нејзиното потпишување на свеечената заклетва. Преземено од : https://kurir.mk/

%d bloggers like this: