November 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Иван Исцелител го предвидел победникот на Евросонг

Иван Исцелител овој пат се надмина со неговиот фб профил предвидувајќи го победникот на Евровизија.Но дали е вистина?Не можеме да знаеме, но во минатото се покажал дека Иван Исцелител умее да крева шишиња само со поглед, па предвудување на еден ваков настан не би било препрека за него.Еве го неговиот пост од пред 2 дена :

%d bloggers like this: