October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Изум за ладење – Лето 2019

Сигурно некогаш не знаете што да правите на летните горештини кој некогаш знаат да се искачат и над 40 степен. Па еве еден господин нашол креативно решение за тој приблем. Од ова видео може да заклучиме дека човечката креативност нема граници, поготово кога луѓето се во некоја мака. Сепак видеото и изумот се и премногу смешни.

%d bloggers like this: