June 27, 2019

Булевар

На вистинското место

Снегот нас не изненати но Јапонија не (ВИДЕО)

Како и секоја година така и оваа, Македонија пат и останатите надлежни служби за зимско одржување се изненадени од јануарскиот снег, добро можеби го очекувале во јуни или јули. Но погледнете го следното видео и видете Јапонија како држава колку е спремна, колкави наноси на снег не предизвикуваат никаков проблем за нивните служби за да ги доведат патиштата во возна состојба.

Take Me Top
%d bloggers like this: