October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Македонци зезаат странец пред лифт (ВИДЕО к-15)

Извонреден скеч на легендарните к-15. Цацко и Тошо зезаат странец пред лифт, човекот е мајстор и познава неколку јазици, но Цацко и Тошо никако неможат да го разберат Тошо му вели на Цацко, знаеш добро е да научиме некој јазик срамота е вака. Цацко на тоа му одговара види го овој знае четири јазици, а ништо не го разбираме.

%d bloggers like this: