November 14, 2019

Булевар

На вистинското место

Ќе се насмеете до солзи – Тошо ќе ја ќари малата со службено возило (ВИДЕО)

Најдобрите комичари во Македонија, легендарните К-15 направија илјадници скечеви кои не смееја сите овие години. Погледнете го овој скеч со добро познатиот ловец на женски Тошо Малерот, овој пат во неверојатна лудорија појде да ја лови женската со службеното возило, сепак првиот впечаток е најважен затоа добро се спремил. Само не знаеме каде ќе го паркира.

%d bloggers like this: