September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Како се избираа новите министри – ВИДЕО

Еден од најпознатите комичари во Македонија Миле Паника на својот твитер акаунт објави интересно видео со кое само ја потсети македонската јавност како се избираат министрите во владите во Македонија. Нажалост за волја на вистината Миле Паника е сосема во право. Гледајќи ги предлозите за нови министри во владата и видеото на К-15 нема разлика.

%d bloggers like this: