December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Како живее еден Македонец кој е на печалба во Швајцарија?

Ако живееш како Швајцарец, дома ќе се вратиш со 0 евра, а само вака се штедат пари. Повелете во рајот кој ви го ветуваат дека се е супер вака изгледа една соба на Македонски печалбар. Едноставно хаос немате врема за буквално ништо 20 саати се работи или сакате пари или вратете се дома тоа се условите :

%d bloggers like this: