October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Каква трансформација, поради неговата жена изгубил 60 килограми(видео)

Неверојатна трансформација на дечкото по име Бенџамин Смит, кој за шест месеци изгубил неверојатни шеесет килограми. Тој се одлучил на овој подвик поради поддршка на неговата сопруга која боледува од тешка болест. Неговата хрна и изглед му создавале некои ,,проблеми‘‘ како што се, неможноста да се облекуваат чорапи, претерано јадење и друго. Тој се надева дека ќе потикне и други да ослабат и ја нуди својата поддршка…

%d bloggers like this: