Browse By

Advertising

Карлеуша до фановите и хејтерите

Поп дивата Јелана Карлеуша споделила тажна вест со фановите и следберниците на социјалната мрежа Твитер. Имено ЈК решила да престане да твита.

Јелена е позната како некој кој јавно ги изнесува своите ставови и коментира настани без влакна на јазик, но сега решила повеќе да не го прави тоа. Како што напишала, во иднина на Твитер ќе се огласува само за музиката.

“Драги мои… време е… како злочудна осека да се повлечам од твитовите (крпите и задникот ќе ги објавувам, но без коментар). Следните обраќања до фановите, хејтерите и оние нерешителни ќе биде со нов спот. До тогаш… задник”, напишала Карлеуша на Твитер