August 19, 2019

Булевар

На вистинското место

Јелена Карлеуша се разведува! Душко во нејзиниот телефон наишол на скандалозна преписка со овој фудбалер. Невиден скандал на естрада

Јелена Карлеуша и Душко Тошиќ западнале во сериозна криза. Проблемите во рајот се случил на настапот на Јелена за дочек на Новата 2019 година.
Поп дивата, спрема некои сознанија, и засметало тоа што нејзиниот Душко испратил пијалок на соседната маса. Јелена го прекинала настапот и жестоко се скарала со Душко. Заминала на друг настап, но тој се појавил таму како да е се во ред. Меѓутоа, ништо не било како што треба.
“Душко дошол дома и се обидел да и објасни дека работите не се така како што таа мисли. Не вредело. Јелена терала по свое. Тошиќ и го земал телефонот и тогаш настанал вистински хаос”, раскажува извор близок на пеачката.
Тој кажува дека Душко и го земал телефонот и пронашол на скандалозни преписки со фудбалерот Огнен Врањеш.
“Тогаш Душко полудел. Сешто и рекол на Јелена, и го земал телефонот, никој да нема контакт со неа. Го повикал и колегата фудбалер и го навредувал. Незнам што ќе се случи и како сето ова ќе заврши, но мислам дека ќе поднесе документи за развод”. тврди изворот.

%d bloggers like this: