October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Карлеуша немаше волку скандали

Тамара Тодевска е на чекор да ја престигне и Карлеуша во скандали иако се 2 различни пејачки и повеќе различни ситуации пејачката вчера заборави и дел од химната кое е казниво дело од 3 години затвор. Претходниот месец изјави дека нас не ни требале Амбулатни возила тука пари за евровозија што крена бум низ социјалните мрежи. Сепак во најголемите скандали на Карлеуша беа голите слики кои достигнаа да се гледат и во Африка, нема мерило со тие скандали но беа еден по друг-редоследно па затоа една паралела не споредуваме зошто се работи за 2 различни девојки и сосема различни скандали …

Таа на синоќешната прослава на Дeнот на нeзaвиcностa на САД, 4 Јули, што се одржа во дворот на американската амбасадата во Скопје, пеејќи ја македонската химна, не го испеа, односно го изостави стихот „Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, Сандански“.

-Дозволете ми од дното на моето срце да ви се извинам за вчерашната грешка. Не постои поголема чест за еден уметник од пеењето на националната химна и токму поради тоа и ја прифатив поканата од амбасадата на САД. Не постојат зборови со кои можам да ја опишам мојата тага поради пропустот што го направив при пеењето на химната. Понесена од емоции и од целокупната еуфорија, за жал, ненамерно изоставив дел од химната. Уште еднаш ви се извинувам за оваа грешка и се надевам дека ќе најдете простор во вашите срце да ми простите. Со почит, Тамара, напиша Тодевска на Фејсбук.

%d bloggers like this: