January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

Искусен коцкар (ВИДЕО)

Имаше една игра порано се играше на Камени мост, мислам дека се викаше ‘миш бели, среќу дели’. Еден човек со неколку кутии од ќибрит криеше топче, ако го погодиш топчето ќе добиеш одредена сума на пари. Еве најдовме еден тип кој искусно знае каде се скриени 10 евра. Но иако погоди каде се 10евра сепак неговиот одговор беше погрешен.

%d bloggers like this: