Кога cyкaлото ќе заигра - ВИДЕО
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

Кога cyкaлото ќе заигра – ВИДЕО

Ако денот не ви е како што треба, погледнете го ова видео. Сигурно ќе ве расположи. Добро расположено момче си зема пивце од фрижидерот, но не одат работите баш така кога ќе се појави
cyкалото. Мораш веднаш во ритамот на музиката да си го вратиш пивцето од каде што си го зел. Се знае кој е кој.

%d bloggers like this: