December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Можеби никогаш нема да пиете Coca Cola после ова видео

Еден влогер направи истражување колку е навистина штетна Coca Cola, колку шеќери соджи и колку е здраво да се конзумираат толку шеќери во нашиот организам. Погледнете го ова навистина интересно и поучно видео за да видите Coca Cola што навистина содржи во неа. После овој експериметн на вас оставаме да одлучите дали ќе конзумирате Coca-Cola.

%d bloggers like this: