December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Коментарот кој ќе ве насмее до солзи : „Сурлата на маж ми“

Ова и дефинитивно коментар на денот кој ќе ве насмее до солзи, групата женски домаќински муабети секогаш има вакви позитвни испади кои се памтат. Слончето и сурлата денеска се топ тема низ социјалните мрежи посебно на фејсбук но не би требало да има по луд коментар од овој кој дефинитивно заслужува оскар погледнете :

%d bloggers like this: