September 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Конечно стигна решението за безпарицата во Македонија, идеална инвестиција од Германија за сите граѓани на кои им требаат пари(видео)

Во оваа голема економска криза кога секој денар е добро дојден ни треба помош од секого. На интернет се појави видео, каде се гледа како во Германија на најбрз начин се доаѓа до голема заработка. Се зема некое евро , по можност да е евро но железно париче, но повеќе за да се фати некое и тогаш тоа се става во земја се полива со специјален раствор, повеќе пати. Финалето погледнете го…

%d bloggers like this: