August 19, 2019

Булевар

На вистинското место

Ова место во Скопје ќе ви навратат многу спомени (фото)

Ноќниот живот во Скопје во минатото бил доста разновиден.
Имало многу кафулиња и дискотеки кои работеле со полна пареа и биле познати меѓу младината во тоа време.
Една од најпознатите дискотеки во 80-те била Малибу позната како Огниште.
-Прекрасно место, многу, љубов и другарство. Овде ја поминав младоста, вели скопјанецот Дарко.

Извор/фото: skopjeinfo.mk

%d bloggers like this: