fbpx
#ЗаштитиСе – Победи го Корона вирусот!

#ЗаштитиСе – Победи го Корона вирусот!

КОВИД-19 е заразна болест предизвикана од нов опасен коронавирус. Се пренесува многу лесно преку човечки контакт. 

На овој веб сајт преку интерактивни графички решенија ќе може да се информирате за превенцијата, симптомите и препораките како да го победите вирусот!

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: