Кревет и телевизор запловија низ Вардар
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Кревет и телевизор запловија низ Вардар

Актерката и активистката за чиста животна средина Ирена Ристиќ на нејзиниот Фејсбук профил објави фотографии од телевизор и кревет фрлени во Вардар

-Ој, Вардаре македонски… ти ја красиш Македонија – напиша Ирена во прилог на фотографиите.

%d bloggers like this: