Културата на страна, нема ни човечност веќе во собраќајот : Со автомобил помина на црвено, удри пешак кај Соборна и избега
February 24, 2020

Булевар

На вистинското место

Културата на страна, нема ни човечност веќе во собраќајот : Со автомобил помина на црвено, удри пешак кај Соборна и избега

Сообраќајна несреќа се случила денеска на раскрсницата кај Соборен Храм.

-Пред 5 мин. на семафорите кај Соборна Мерцедесот пројде на црвено и го удри пешакот. Беше зелено за пешаци. Викнав 194, пешакот е во свесна состојба. Не видов кој е возачот, пишува на Твитер.

Исто така ..

https://bulevar.mk/so-bmv-pokosil-dve-devoјki-kaј-olimpiski-pa-izbegal-od-mestoto-na-nespeќata/

Со „БМВ“ покосил две девојки кај Олимписки, па избегал од местото на несpеќата

%d bloggers like this: