November 13, 2019

Булевар

На вистинското место

Легендарна комедија : Немој бе симо не ги сечи, не што ги е*ам ќе ги сечам ..

Легендарна комедија која никогаш нема да се заборави, да се потсетиме знаеме дека е старо видео но дефинитивно ќе ви го направи денот и ќе ве го крене расположението на ниво. Гафовите на телевизија траат засекогаш но и забавата никогаш не умира но ова видео треба да се прогласи видео на 21 век без размислување :

%d bloggers like this: