December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Легендарните и неповторливи К-15: Дедо, што е тоа – педep? (ВИДЕО)

Легендарните и неповторливи К-15 ни недостигнаат на малите екрани, нивните смеи и неповторливи видеа, а едно од нив ќе добиете во продолжение.

Крајно актуелно во Македонија е зборот „педep”, кој го читаме на социјалните мрежи во последните неколку часови, па поради тоа и одлучивме да го споделиме со вас ова видео.

На видеото ги има дедото и внукот, каде дедото му објаснува на својот внук што е тоа педep. Одговорот нема да ви го кажеме – едноставно ќе ви порачаме, погледнете го видеото.

Недостигаат многу, нели? Уште едно видео гратис.
Една од полудите снимки на екипата на к15 која веќе долго време не е на малите екрани но овие емисии секогаш ќе бидат актуелни поради тоа што овие скечови-емисии се легендарни од секој аспект. Цацко, Миле, Тошо си прават шоу како никој до сега и уште го имаат првото место за најдобри креации во Македонија:

%d bloggers like this: