November 15, 2019

Булевар

На вистинското место

Погледнете го новото лого на РК Вардар – ФОТО

Имено во 2017 година кога за прв пат Вардар ја освои титулата европски шампион црвено-црните, го сменија клупското лого и на веќе постоечкото лого на Вардар додадоа ѕвездичка која ја симболизира токму таа титула.

Но сега шампионите повторно го постигнаа истиот успех, и се закитија со титула европски прваци, па тоа значи ново менување на логото. Овој пат Шампионите ќе додадат уште една ѕвездичка, која ќе потсетува на титулата во 2019 година, со што на логото ќе има вкупно две свездички во чест на победите на шампионот.

%d bloggers like this: