January 22, 2020

Булевар

На вистинското место

Луѓе дали ова е возможно, ваква ли храна конзумираме(видео)

Во видеото што следува ќе останете запрепастени од тоа што внесуваме во нашите тела. Во последно време зема замав органската храна со цел да се ублажи внесувањето на индустриската храна. Индустриската храна поради конкурентноста и можноста да се произведе во големи количества содржи во себе голем број на материи кои се штетни за нашиот организам. Затоа ние треба добро да размислиме пред да купувам производи кои ни се потребни во исхраната.

%d bloggers like this: